Overal circus tijdens Circusnachten

Circusnachten
©Michiel Devijver

Tijdens het weekend van 17, 18 en 19 november gaat er overal ter wereld extra aandacht naar circus. Ook in Vlaanderen en Brussel willen we dat weekend circus in de spotlights zetten. Daarom bundelen we alles wat er dat weekend te beleven is op circusvlak in Vlaanderen onder de noemer Circusnachten.

Doel: Vlaanderen en Brussel een weekend lang overspoelen met circus en zo extra (media-)aandacht vragen voor de rijkdom van de sector. We nemen alle circusactiviteiten in Vlaanderen graag op in het overzicht, groot- of kleinschalig, tonen of zelf doen, professioneel of vrije tijd.

Ontdek circus

Ontdek wat er waar in Vlaanderen te beleven valt tijdens Circusnachten, op 17, 18 en 19 november 2023 en kies jouw favoriete voorstelling, workshops, toonmoment.

Circusnachten zoekt trekkers

Deze eerste editie van Circusnachten 2023 wordt een opstap naar een groter evenement dat Circusnachten vanaf 2024 mag worden. We bundelen dit jaar alles wat al gepland stond. Voor de tweede editie op 15-16-17 november 2024 willen we iedereen stimuleren om dat weekend circus te programmeren of een circusactiviteit te plannen. Om Circusnachten vanaf 2024 mee in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar mensen die mee willen stappen in de focusgroep. Die zal Circusnachten verder uitbouwen: met logo, eigen website en nog meer draagvlak.

Zin om deel uit te maken van de focusgroep? Laat het weten via [email protected].

En intussen...

Stuur alles wat je doet de wereld in en promoot zo mee de circussector. Wij gebruiken alvast #ookditiscircus om alle sociale mediaposts die met circus te maken hebben te bundelen.