Organisatie
Cultuurdienst Buggenhout
Waar
GC De Pit

Platteput 16
Buggenhout 9255
België

Guga Baúl en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen verder naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht!

Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor. ‘Badje vol met Stroop’, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor 8 tot 88 jaar.

‘Dit zijn twee raspaarden die als geen ander kunnen improviseren, spelen en zingen en daarbij moeiteloos switchen tussen cabaret, circus en live filming.’ (Knack Focus)

www.gugabaul.be