© Jelle Vermeersch

Op maandag 17 juli nodigen Circuscentrum en Pulse Transitienetwerk programmatoren en festivalorganisatoren uit voor een inspiratiesessie over duurzaamheid. Deelnemers ontdekken de filosofie van Miramiro.

Miramiro zet zich al sinds jaar en dag in voor mens en natuur en startte in 2008 met het verduurzamen van haar praktijken. Deelnemers krijgen een blik achter de schermen van het zomerfestival en de werking van de creatieve vrijplaats. Na de rondleiding (en een vegetarische lunch) gaan we in gesprek met de mensen van Ecofest, dat focust op duurzaamheid in de evenementensector, en de organisatoren van het Waalse straatkunstenfestival Namur en Mai. Daarna kan je ook nog een of meerdere voorstellingen van Miramiro meepikken. Bij je inschrijving kan je al vrijblijvend aangeven welke vragen of thema’s je graag aan bod zou laten komen.

Circuscentrum en Pulse maken van deze gelegenheid ook gebruik om een beter zicht te krijgen welke thema’s er bij circusprogrammatoren en festivalorganisatoren leven. Heb je nog specifieke vragen voor de medewerkers van Miramiro of thema’s die je graag aan bod wil laten komen tijdens de gesprekstafels in de namiddag? Laat het weten via het inschrijvingsformulier.

Praktisch

Maandag 17 juli 2023 in het Coyendanspark (Voorhoutkaai 43, Gent)

10u00 Onthaal met koffie, thee en fris
10u30 Kennismaking
11u30 Rondleiding Miramiro
12u15 Lunch
13u00 Deelnemers schuiven door tijdens parallelle tafelgesprekken met Namur en Mai en Ecofest
14u30 Terugkoppeling in groep
15u00 Einde (en van harte welkom om van de circusvoorstellingen te genieten)

Deelname is gratis en duurzame lunch inbegrepen, maar inschrijven verplicht en kan tot maandag 10 juli.

>> Meer info en inschrijven via de website van Pulse