pitchsessie
Pitch Theater op de Markt 2021

Pitchen is iets wat je kan leren. Heb je als artiest het gevoel dat je niet altijd sterk genoeg in je schoenen staat? Weet je niet goed hoe je zo'n pitchsessie aanpakt? Neem dan deel aan de sessies 'How to pitch?'

Tijdens twee sessies, eentje online en een live sessie, geven we je tips om een pitchsessie voor te bereiden. We gaan ook meteen samen aan de slag en je kan live advies krijgen bij je voorbereidingen.

Tijdens de online sessie worden de algemene pitchprincipes toegelicht en worden er methodes aangereikt waarmee de deelnemers concreet met hun eigen case aan de slag kunnen. Wim Coessens leidt de sessie. Hij heeft een ruime ervaring als trainer en coach, en vervulde verschillende managementfuncties in de media en de culturele sector. Wim is momenteel professor public speaking aan Antwerp Management School. Sinds 2009 is hij zelfstandig presentatiecoach, mediatrainer, schrijftrainer en coach in leiderschap, communicatie en onderhandelen.

Voor de online sessie zetten we geen limiet op het deelnemersaantal. Voor de live sessie kunnen er maximum 16 organisaties deelnemen. Er is keuze uit een sessie in de voormiddag of de namiddag.

De online sessie gaat door op woensdag 20 september van 13u30 tot 15u30.
De live sessie staat gepland op vrijdag 29 september.

Deelnemen is gratis.

Schrijf je in

Om deel te nemen aan de sessies 'How to pitch?' is het nodig om vooraf in te schrijven.

Kandidatuur indienen om te pitchen

Ga er meteen voor! Nu je je gaat verdiepen in het pitchen, kan je meteen je kandidatuur indienen om ook effectief te pitchen tijdens Theater op de Markt 2023 en/of Smells Like Circus 2024.