Organisatie
Cultuurcentrum Strombeek
Waar
Schouwburg Cc Strombeek

Gemeenteplein
Strombeek-Bever 1853
België

Maak kennis met Be Flat: een mix van acrobatisch circus met urban sports.

'Double You' is een sociaal circusexperiment rond grenzen en identiteit. Twee voorstellingen vinden gelijktijdig plaats en gaan in dialoog met elkaar. Vijf artiesten delen elkaars rol: ze zijn zowel acrobaten als muzikanten en delen twee podia, gescheiden door één muur. Het opgesplitste publiek kijkt naar hun deel van het podium en vangt hints op van wat er aan de overkant gebeurt. Zo beleeft iedere toeschouwer deze grensoverschrijdende circusvoorstelling op een andere manier. Laat je meevoeren in het indrukwekkende acrobatische, muzikale maar ook humoristische spel van deze jonge bende. Plezier en verbazing verzekerd!

Spel & concept Thomas Decaesstecker, Mehdi Delanoeije, Ward Mortier, Dario Tabakov, Tars Van Der Vaerent | Dramaturgie Craig Weston | Lichtcreatie David Carney, Brice Agnes

Initiatie parkour

Zelf eens parkour uitproberen? Dat kan! Tijdens de herfstvakantie organiseren we twee korte initiaties: de Brusselse circusorganisatie Circus Zonder Handen komt op vrijdag 3 november naar ons om jullie de kneepjes van het parkour-vak aan te leren!We voorzien een sessie voor kinderen van 7 tot 11 jaar en eentje voor de ouderen (van 10 tot 14 jaar). Zowel beginners als gevorderden zijn welkom!Check this out!