Organisatie
Leietheater
Waar
op locatie

op locatie
Deinze 9800
België

Da Capo is een kroniek van een circusfamilie. Een beeldende, filmische voorstelling van een familiegeschiedenis van liefde, noodzaak, schijnbaar toeval en passie. Van de kleine Adolph die in 1842 op zijn 15 jaar wegliep met een circus tot vandaag, waar de zevende generatie na Adolph haar intrede doet in de piste van Circus Ronaldo. Een verhaal van 180 jaar verwondering.

Circus Ronaldo verlangt ernaar om dat verhaal te vertellen. De geschiedenis van haar familie, van het begin tot in het oneindige. Een universeel verhaal, herkenbaar voor ieder van ons, omdat iedereen nood heeft aan steun en vertrouwen, aan verbondenheid, aan familie.

Circus Ronaldo combineert de hoogste vormen van poëzie, schoonheid, humor, melancholie en virtuositeit. Ze zijn zo rock-’n-roll als de Rolling Stones, zo grappig als Monty Python en de beste balsem voor de ziel die je op de wereld kan vinden. Ik ga met mijn huishouden naar al hun voorstellingen, de dagen daarna stappen we op wolkjes door het leven... - Bart Peeters

Ook welkom vanaf 6 jaar. Dit wil zeggen dat het geen familievoorstelling is, maar wel toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Deze voorstelling (uit de oranje kolom) kan je combineren in een pakket!

Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.(vanaf 14 juni 10u kan je een pakket aankopen)