Organisatie
Circus Barones
Waar
Terrein naast Groothandel Schellaert

Dendermondse Steenweg 75
Aalst 9300
België

Na een succesvolle tournee met meer dan 150.000 bezoekers in 2022, presenteert Circus Barones dit jaar een geheel nieuwe show onder de noemer 'Rock the Circus'. Artiesten van maar liefst 10 verschillende nationaliteiten worden verenigd in een 2 uur durende voorstelling, die geen moment zal vervelen.
Spanning en sensatie is verzekerd met de flitsende messen- en kruisboogact van Harley Quinn en de Joker. Onze Zuid-Amerikaanse waaghals Leo Navas vliegt ook dit jaar door de nok van onze circustent met een bij ons nog nooit eerder vertoond luchtnummer. Geen klassiek circus zonder dieren. Naast onze eigen honden, geiten en katten nummer. Miss Veronica zoekt het hogerop in onze circustent. Hangend aan haar eigen haar, zweeft ze door de tent. Met veel precisie balanceert de Hongaarse Jennifer Szilágyi op het slappe koord. De charismatische tempojongleur Dante Rodriguez houdt, met gemak, tot wel 8 ringen in de lucht. Uit Tsjechië komt het Duo Wolf. Zij vertonen hun kunsten aan de strapaten. Een vorm van luchtacrobatiek die naast lenigheid, vooral veel kracht vereist. We zijn enorm trots dat we het trio Csaszar uit Boedapest hebben weten te strikken. Hun saltorijke wipplanknummer schitterde reeds in de meest gerenommeerde circussen & variétés wereldwijd. Onmisbaar geworden is ons clownstrio 'Los Patatos'. Benieuwd naar wat clowns Patat, Patatina & Patoto dit jaar gaan brengen?
Kortom we brengen meer dan ooit een moderne voorstelling, zonder aan de klassieke waarden van het circus te raken. In 2022 investeerden we bovendien in een uitbreiding van onze belichting en een volledig nieuwe muziekinstallatie. Dit alles moet bijdragen tot een aangename circuservaring voor jong en oud.
Circus Barones is momenteel het enige traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap.
“We will rock you” met onze nieuwe productie 2023!

Zaterdag 30 september & zaterdag 7 oktober om 11u familievoorstelling aan 15€ per persoon!

Deze korting is niet combineerbaar met andere kortingen.