Datum
-
Locatie

Online

Samen met het Departement Cultuur, Jeugd en Media organiseren we opnieuw enkele infosessies over dossierschrijven binnen het Circusdecreet. De eerste sessie staat alvast gepland op 3 oktober.

Met het oog op de structurele indienronde van mei 2025 organiseren we een traject dat bestaat uit verschillende stappen. Naast de structurele indienronde voorzien we ook informatie voor wie een projectmatig dossier wil indienen. Weet je niet goed wat nu het verschil is tussen project en structureel en welke subsidie het beste bij jouw organisatie past?

Op 3 oktober van 13 tot 15 uur is er een eerste digitale sessie. Hier leggen we de basis uit van alle subsidielijnen binnen het Circusdecreet. De sessie zal gegeven worden door Machteld De Smedt van het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Eind december organiseren we twee livesessies, eentje zal dieper ingaan op de projectsubsidies, reiskosten en ontwikkelingsbeurs. Terwijl de andere zich verdiept in de aanvraag voor structurele subsidies. Meer info volgt later.

Schrijf je in

Tijdens de eerste infosessie op 3 oktober worden alles subsidielijnen binnen het Circusdecreet toegelicht.